Find dit næste julekort til din julehilsen, hos bloomit.dk!

En julehilsen er en hilsen, der udveksles mellem mennesker i juletiden. Traditionen går tilbage til kristendommens tidlige dage, hvor kristne hilste på hinanden med “Glædelig jul” eller “God jul” som et ønske om en glædelig juletid. I dag er julehilsner udveksles mellem venner, familie og kære som en måde at ønske hinanden lykke og gode nyheder på i juletiden.

Når du sender en julehilsen, er det vigtigt at vælge den rigtige ordlyd for at formidle dit ønskede budskab. Hvis du f.eks. ønsker en person en glædelig jul, kan du medtage en traditionel julehilsen som f.eks. “Glædelig jul og godt nytår!” Hvis du blot ønsker nogen en glædelig jul, kan du også sige: “Jeg ønsker dig al den lykke, som din ferie kan byde på!” Uanset hvilke ord du vælger, er en julehilsen en betænksom måde at vise dine kære på, at du tænker på dem i denne særlige tid af året.

Det er en juletradion, at sende en julehilsen, som er værd at bevare

At sende fysiske breve og hilsner i årets sidste måned er den rigtige måde at gøre det på. Det er måske ved at uddø, men det er en juletradition, der er værd at bevare. For hvor varmer det at modtage en julehilsen med posten, hvor afsenderen har gjort sig umage med at skrive et personligt julekort til dig. Og er der noget er der noget hyggeligere end at sætte sig ned, tænde på julemusikken, tænke på året der gik, tænke på familie og venner og sende en ekstra tanke til alle dem, man holder af?

Her er den bedste måde at lave dit julehilsen på!

Hvis du skriver mange julekort, kan du starte eller slutte hvert kort med en sød sætning, som er den samme for alle. Fine sætninger, som vi f.eks. kan indsætte på dit julekort for dig, mens du selv kan sammensætte den mere personlige og målrettede tekst til dine kære. De er en dejlig måde at vise dine kære på, hvor meget du holder af dem, du holder af. Her er et par tips til, hvordan du skriver dem:

– Sæt dig ned og slap af: Tag dig lidt tid til at samle dine tanker, før du begynder at skrive.

– Hold det personligt: Julehilsner handler om at vise dine kære, hvor meget du holder af dem. Skriv fra hjertet, og lad din personlighed skinne igennem.