Find den rette stil

Synes du nogle gange, det er svært at finde ud af, hvad der egentlig ser godt ud af tøj? Det handler om at finde tøj, der passer ens kropsfigur samt noget, du føler dig komfortabel i. Det handler hverken om pris eller mærke, så længe du er glad for det, du har fundet dig. Der er til gengæld en hel del forskellige tommelfingerregler til, hvordan man finder noget, der passer godt.

Først er det en god idé at tænke over, hvordan pasformen skal være. Bukser til kvinder er et vidt begreb, og mens nogle vil foretrække bukser, der sidder løst, vil andre bedst kunne lide et par, der sidder stramt hele vejen. Det kan også være, du foretrækker kompromiset, hvor de sidder stramt om lårene men løst forneden. Det er helt op til dig. Det gør også meget, hvilket materiale de er lavet i, samt til hvilket formål, du har tænkt dig at bruge bukserne.

Find dig noget, der passer til alt

Det er selvfølgelig rart at eje tøj, du tænker, kan passe til en god fest. Til gengæld er det også bare rart at have noget tøj, man kan bruge i alle sammenhænge. Du ved, det der par bukser, der bare ikke kan slides op og som tilsyneladende aldrig mister farven, eller hvor elastikken aldrig bliver slap? De fleste har et par yndlingsbukser, som kan bruges i alle mulige sammenhænge, og som er pæne uanset om du skal til en reception eller på arbejde.

Det er altid en rigtig god idé at være opmærksom på buksernes størrelse. Selvom du har en størrelse, der plejer at passe dig, så kan nogle bukser godt være så smalle, at man skal en størrelse op, mens andre anbefaler at gå en størrelse ned, hvis det er en model, der har vist sig at være lidt stor. Det handler om at prøve sig frem.