Find de rigtige underbukser

Underbukser er en beklædning, som ofte bliver undervurderet af mange. Hvis du tænker over det, er underbukser den beklædning, som oftest sidder aller tættest på din krop, og holder dit andet tøj fra at gnide ubehageligt på inderlårene. Hvis du går og overvejer at købe nye underbukser, kan du eventuelt have et kig på underbukser hos Intimo, som har et bredt udvalg af forskellige underbukser.

De korte

Underbukser til mænd findes i forskellige størrelser og længder. Mange går for eksempel med nogle korte underbukser, da lange ofte kan blive for varme. Briefs til mænd er en model, der er lidt kortere i benene og kan være måske være rare for dig, der ikke ønsker underbukser, hvor stoffet ligger ned ad benene. Trunks er en smule længere end Briefs, og sidder tæt på lårene, men de er stadig kortere end Tights, som også er kendt som boxershorts. Disse modeller kan måske være gode til dig, der er generet af jeans materiale, der gnaver på inderlårene.

De løse

Løse boxershorts er til dig, der ikke brydes sig om, at undertøjet sidder stramt, men stadig gerne vil have en buksemodel i underbukserne. Det kan også være du godt kan lide at gå rundt i dine underbukser derhjemme, hvor det muligvis kan være, at et par løse boxershorts virker mere passende, da de måske nemmere kan ligne korte shorts. Hvis du foretrækker ekstra behagelige, men ikke løse underbukser, kan underbukser i bambus være en god idé.

De lange

De lange underbukser kan være til dig, der fryser en del eller til de kolde vintermåneder. Lange underbukser findes med ¾ størrelse i benlængde, som går ned til lige under skinnebenet, men du kan også finde dem i en fuld benlængde, der går helt ned til anklen. Hos Intimo kan du faktisk også finde en onepiece, som er undertøj i en heldragt.