Få skønne vipper med vippeserum

Med vippeserum til dine øjenvipper kan du få kraftige og lange vipper. Hvis du gerne vil opnå et smukt dådyr-look, men du dog ikke vil bruge falske øjenvipper hver eneste dag, så er vippeserum altså vejen at gå. Du behøver nemlig ikke, at bruge falske øjenvipper for at have smukke, lange og fyldige vipper. Ved hjælp af vippeserum kan du således få skønne resultater og vipper, som ligner en million. Vippeserum er kommet for at blive, og det fantastiske produkt bliver da også storrost af mange på flere sociale medier. Dette er med god grund. Det kan dog virke nyt for mange, og mange kan have spørgsmål til, hvad øjenvippeserum egentlig er, hvordan det bruges, hvor det stammer fra, hvordan det bliver produceret, om det overhovedet virker og hvor længe, resultaterne varer. Hvis du er i denne kategori, så kan du finde svar på nogle af disse spørgsmål i artiklen nedenfor. I denne kan du nemlig læse meget mere om vippeserum.

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er et serum, som indeholder en masse aktive ingredienser, der kan forlænge og styrke ens vipper. Oprindeligt blev det opfundet i USA, og dengang var det et øjenlægemiddel, som havde den bivirkning, at øjenvipper begyndte at gro kraftigt, når man brugte det. Den originale formel er siden da blevet ændret og forbedret med henblik på at skabe et serum, som kan bruges til at forlænge og styrke vipperne. Mange vippeserummer virker, og de får vipperne til at vokse både i længde og tykkelse. De fleste af produkterne indeholder et aktivt stof, som hedder prostaglandin. Dette stof får vipperne til at vokse. Der er forskel på vippeserummer, som gør vipper længere, og serummer, som blot plejer øjenvipper. Uanset hvilken af disse serummer, du vælger, vil det pleje dine vipper.

Hvordan bruges vippeserum?

Vippeserum skal i mange tilfælde pensles på langs øjenvippekanten, ligesom det er tilfældet med eyeliner. Serummet er gennemsigtigt, så du vil næsten ikke kunne se, hvor det er påført. Du vil dog kunne ane det, da det er fugtigt, hvorfor det vil give en smule genskin i lys. Mange producenter anbefaler at bruge vippeserum én gang dagligt og helst lige inden sengetid, fordi det så får tid til at virke, når du sover. Resultaterne tager tid om at komme. For de fleste tager det således mellem seks og 12 uger inden, de ser en effekt. Ventetiden skyldes øjenvippernes levetid. Øjenvipperne skal altså have tid til at blive skiftet ud, inden der kommer resultater.