Få leveret flere print til færre penge med billige printerpatroner

Printerpatroner fås at købe mange steder; du kan eksempelvis købe patroner til inkjet printere i diverse elektronikbutikker og -kæder samt i hyper-markeder.

Vælger du at gå ud i en fysisk butik for at købe nye blæk- og farvepatroner til din printer, kan du dog komme ud for, at butikken ikke har de patroner i sortiment, som din specifikke printerseriemodel opererer med.

Typisk er det sådan, at de store elektronikbutikker og -kæder samt hyper-markeder mere eller mindre kun forhandler de mest gængse blækserier bl.a. til de printere de selv har i sortiment, hvorfor du kan risikere at måtte gå tomhændet derfra, hvis de ikke har den fornødne blækserie, som du skal bruge til din printer.

Griber du derimod din foretrukne mobile enhed og indleder din jagt på nye patroner online, så vil du næsten altid kunne finde en pålidelig forhandler, hos hvilken du kan bestille dine printerpatroner; så slipper du både for transporttiden ud til en fysisk butik og risikoen for, at den eller de pågældende butikker, som du aflægger et besøg hos, ikke har de ønskede patroner.

Køb billige printerpatroner med stor printkapacitet online på Pixojet.dk

Et eksempel på en pålidelig online forhandler, som du kan bestille dine printerpatroner hos, er Pixojet.dk.

Pixojet er en anerkendt, dansk leverandør af forbrugsstoffer til printere til både privat- og erhvervskunder med hele 40 års erfaring inden for print-universet.

Vælg mellem 2 slags printerpatroner hos Pixojet

Uanset hvilken printerseriemodel du måtte have, kan du hos Pixojet i langt de fleste tilfælde vælge imellem 2 forskellige slags printerpatroner til din printer.

Du kan vælge at bestille originale printerpatroner, eller du kan vælge at lægge billige printerpatroner af den kompatible/uoriginale slags i den online indkøbskurv.

Hvad er forskellen på originale og kompatible printerpatroner?

Kendetegnende for originale printerpatroner, som du bl.a. kan købe hos Pixojet, er, at de er produceret af ét af de store printerfirmaer, som også har produceret din printer.

Udskriftskvaliteten, som disse leverer, er upåklagelig, men hagen ved disse er, at de oftest er temmelig dyre til trods for, at de har et relativt lille blækindhold.

Har du et mellemstort eller stort printbehov, og anvender du originale printerpatroner, vil du derfor med jævne mellemrum skulle købe nye patroner, hvorfor driften af printeren kan komme til at koste dig rigtigt dyrt.

Kendetegnende for Pixojets kompatible printerpatroner er, at disse er produceret af nøje udvalgte tredjepartsproducenter uafhængige af printervirksomhederne.

Producenterne som den pågældende webforhandler samarbejder med vægter blækkvaliteten utroligt højt, hvorfor du ved køb af Pixojet kompatible patroner får patroner, som leverer en fremragende udskriftskvalitet.

Fordelen ved kompatible printerpatroner er særligt den, at de, til trods for at de leverer en kompromisløs printkvalitet, typisk er væsentlig billigere end tilsvarende originale printerpatroner i standardstørrelserne, men de indeholder som oftest mere blæk i patronhylstrene end originale patroner i XL-udgaver!

What’s not to like altså?

Med billige printerpatroner af den kompatible slags, kan du altså udskrive et større antal print til en langt billigere pris, hvorved du kan reducere dine printomkostninger markant.

Har du ikke tidligere anvendt billige, kompatible printerpatroner?

Giv dem et go!

Pixojet har hele 5 års reklamationsret på alle kompatible forbrugsstoffer i webshoppen, 120 dages fuld returret, og er du ikke 100% tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage.