Få inspiration til gode indflyttergaver

Kender du en, der har fået et nyt hjem? Der er altid noget helt særligt over at flytte ind i et nyt hjem, så det er helt sikkert noget, der bør fejres. Det hjælper du til ved f.eks. at finde en fin indflyttergave.

Her får du nogle idéer til, hvad du kan give i indflyttergave.

Find en fed indrammet plakat

Det er altid en rigtig god idé at finde på noget, der kan pynte i hans eller hendes nye hjem. Der er mange muligheder, når det kommer til boliginteriør og pynteting, så det kommer helt an på, hvad der falder i hans eller hendes smag. Noget der passer ind i nærmest ethvert hjem, er en fed indrammet plakat.

Der er mange både sjove og farverige, men også stilfulde og klassiske plakater, der pynter rigtig fint.

Lav en lækker gavekurv

Når du finder på en indflyttergave, behøver det ikke nødvendigvis at være noget, der har noget med bolig at gøre. En indflyttergave er i bund og grund noget, du giver for at ønske tillykke med et nyt hjem. Derfor er det også en mulighed at give sådan noget som f.eks. en lækker gavekurv. Hos Design og Handelshuset finder du et bredt udvalg af gavekurve med forskellige gode ting i.

Det handler blot om at vælge en, der passer til lige ham eller hende.

Giv en afslappende oplevelsesgave

Det er ikke altid nemt at flytte. Det er nogle gange hårdt både fysisk og mentalt. Derfor er det måske rigtig rart for ham eller hende med en afslappende oplevelsesgave. Efter en flytning er det rigtig dejligt at slappe lidt af og blive forkælet.

En afslappende oplevelse er f.eks. en massage, en ansigtsbehandling, en lækker middag, en spaoplevelse el.lign. Der er rigtig mange forskellige muligheder, så det handler bare om at være kreativ.