Er du helt vild med biler?

Så er du kommet til det helt rette sted! Lige her kan du nemlig blive klogere på, hvor du kan læse meget mere om de forskellige bilmærker, forskellige modeller fra hvert mærke og ikke mindst bilens historie. For bilen har nemlig været på markedet i mange år, og derfor findes der den dag i dag naturligvis også en lang række forskellige biler at vælge imellem. De kommer hver især med deres fordele og ulemper, og det er vigtigt, at du får valgt den helt rette. Den skal kunne leve op til netop dine ønsker og behov – og det kan godt være svært at finde. Ønsker du således at få lidt hjælp til at vælge din nye bil? Så læs mere her!

 

Hvilke bilmærker elsker danskerne?

Og selvom der findes alverdens bilmærker i verden, så er der naturligvis nogle, der er mere populære end andre. Her i Danmark kan vi i hvert fald godt lave en top 5 over de bilmærker, der er mest populære. Mange af bilmærker går desuden igen år efter år, og det overrasker dig nok ikke, hvilke det er. Der er nemlig tale om VolksWagen, Peugeot, Toyota, Renault og Ford. VolksWagen ligger ikke så overraskende på førstepladsen. Faktisk har dette bilmærke en markedsandel i Danmark på omkring 13%. For Peugeot er det 10%, mens det for Toyota er 7% og Ford 5,5%. Det er altså sikre vindere her i Danmark, og skal du derfor også ud at have en ny bil, kan du med fordel overveje én af de mange modeller fra én af disse brands.

 

Bilens udvikling gennem årene

Gennem de mange år, hvor bilen har været på markedet, har der været forskellige ting i fokus under udviklingen. I mange år var det bilernes design, der var producenternes største fokus. Gennem de seneste år har det dog især været sikkerheden, der har været i fokus og i dag bevæger producenterne mere og mere over til et bæredygtigt fokus. Derfor kommer der også flere og flere hybrid biler og el-biler på markedet. El-biler kører udelukkende på strøm, og hybrid-biler er en blanding af strøm og en benzinmotor. Det er altså biler, der er mere miljøvenlige at køre i – og disse finder du naturligvis også blandt sortimentet hos de mest populære bilmærker.