Er du bange for, hvad folk vil sige? Derfor er det okay at få en næseoperation

Du har nok dine forbehold omkring plastikkirurgi, og det har de fleste af dine venner og familiemedlemmer helt sikkert også. Der er et stigma omkring plastikkirurgi i Danmark, og det betyder, at mange, der overvejer at få foretaget en næseoperation, er så bange for, hvad deres familie og venner vil sige til det, at de lader helt være med at få den nye næse, som de så brændende ønsker sig. De er bekymrede for, hvad andre vil tænker, og det har indflydelse på de personlige valg, de tager. Hvis du går rundt og overvejer at få en næseoperation og føler dig presset til at lade være, så læs med her.

Et karakteristisk træk

Næsen er det mest karakteristiske ansigtstræk, du har, derfor er der også mange, der er kede af deres næser, og det kan give anledning til bodyshaming og meget selvkritik. Du kan ikke gemme din næse væk, og det skal du heller ikke! Den er en del af dig, og du skal ikke skamme dig over den. Men du skal heller ikke samme dig over at ville ændre på den, bare fordi andre ikke bryder sig om det. En næseoperation kan fuldstændig ændre dit ansigt og dit generelle udseende, og en ny næse kan endda ændre din personlighed, fordi den kan gøre dig mere udadvendt og selvsikker.

Din krop, din beslutning

Din næse sidder på dit ansigt. Det er din krop. Det er dig, der skal tage beslutningen. Glem, hvad andre vil sige et øjeblik, og lyt til dig selv. Hvad vil du gerne have? Nogle mennesker går et helt liv og ville ønske, de havde en anderledes næse, men der er ingen grund til at vente så længe. Hvis du er sikker på, hvad du vil have, eller hvis du bare gerne vil vide mere om det, kan du komme til en indledende samtale hos Rhinoklinikken. Her vil en kirurg lytte til dig og dine ønsker, og I vil tage en snak om operationen og det endelige resultat. Det kan være en stor hjælp at få snakket med en plastikkirurg om det først, så du er helt sikker på, hvad du går ind til, og om det er det rigtige for dig. Du vil blive taget godt om på Rhinoklinikken, både før under og efter operationen, så alting forløber sig, som det skal.