Det kan du lave imens konen shopper tøj

De fleste mænd kender det. De er taget med konen ud for at kigge på tøj, men det ender hurtigt med at tage lang tid. Det kan være kedeligt, men også nødvendigt. I dette indlæg kommer vi med nogle idéer til, hvad du kan lave, imens du venter. Læs med herunder.

Kig selv på tøj

En mulighed, hvis du ikke bare vil sidde og vente, det er selv at kigge på tøj. Det kan jo være, at du finder noget, som du synes er lækkert. Det er de færreste steder, hvor der ikke ligger en tøjbutik med mandetøj i nærheden, når der er en butik med kvindetøj.

Dette kræver dog naturligvis, at du selv synes det kan være hyggeligt at kigge på tøj. Hvis du ikke synes dette, så synes vi, at du skal kigge på det næste forslag.

Spil hyggelige spil online

Der findes i dag et væld af forskellige spil, som man kan spille gratis online. Spil der er gode til tidsfordriv, og som ikke kræver det store, for at man kan lære at spille dem. Vi anbefaler f.eks. en hjemmeside som https://dansk7kabale.dk – Dette er en hjemmeside med hyggelige kortspil, og spil som det velkendte bubble shooter. Det hele spilles direkte i browseren, og kan spilles på mobil, computer og tablet.

Hjælp konen med at vælge tøj

Selvom mange kvinder er meget kritiske med deres tøj, og hvordan de klæder sig i hverdagen, så kan det være en god idé at hjælpe konen med at vælge tøj. Ved at gøre dette, så kan du selv sætte et præg på det tøj hun går med til hverdag, men også vise hende, at det betyder noget for dig, at hun ser godt ud.

Det er ikke sikkert, at din kæreste eller kone synes, at det tøj du vælger, er flot, men så har du i det mindste givet det et forsøg!

Gå en tur

De fleste steder, hvor man kan shoppe kvindetøj, er der mulighed for at gå en tur i hyggelige omgivelser. Derfor kan det være oplagt at gå en tur, og se hvad omgivelserne byder på af hyggelige ting. Hvis det er i et shoppingcenter, så kan du kigge på de andre butikker, og måske finde noget, som interesserer dig. Er det derimod en gågade, hvor du kan gå udenfor, så kan du få noget frisk luft imens du kigger.