Der er tøj til store kvinder hos Venus & Mars XL

Skønne kvinder findes i alle størrelser, og hos Venus & Mars XL har de specialiseret sig i tøj til store kvinder og deres mænd. Når du går ind på deres hjemmeside, finder du smukke kvinder i smart og moderigtigt tøj. Bruger du størrelse 42-56? Så kan du blive klædt på fra yderst til inderst. Dametøj finder du både i casual stil og med et elegant snit. Elsker du selskabstøj, får du kjoler i store størrelser. Du får også lingeri, accessories og støvler.

Køb flot tøj til store kvinder hos Venus & Mars XL

Alt, hvad du forventer at finde i tøj til store kvinder, har de hos Venus & Mars XL. Du får blandt andet bluser & tunikaer, bukser & shorts, nederdele og overtøj til store kvinder. Når du scroller ned ad forsiden, får du en fornemmelse for deres flotte udvalg.

Overtøj til store kvinder

Lige nu er det sommerjakker og -frakker, der er aktuelle, og de kommer fra førende danske og udenlandske producenter. Du får overtøj til store kvinder, for eksempel en lækker Frandsen vindjakke, som er lukket med både knapper og lynlås. Derfor er du godt beskyttet mod blæsten på lunefulde sommerdage. Den har både side- og inderlommer, du kan lukke. Ellers kan du overveje en dejlig, let Only Carmakoma sommerjakke i A-facon. Du kan åbne den helt, og den har lommer til dine nøgler.

Hverdagstøj til store kvinder

Bluser & tunikaer er noget af det, mange kvinder bruger hver eneste dag. Og det samme gælder for bukser og jeans. Trækker du i en nederdel på jobbet? Venus & Mars XL har dem i alle længder med mulighed for konkurrencedygtige priser. Om du har brug for business-looket, eller du har en afslappet stil, så får du hjælp til at finde det helt rigtige tøj til store kvinder, herunder kjoler i store størrelser.

Kjoler i store størrelser ‒ tjek det brede udvalg

Besøg den store fysiske butik i Rødovre Centrum, hvor du blandt andet finder kjoler i store størrelser. Måske har du lyst til at prøve en silkekjole? Men vær advaret: silke er stærkt afhængigheds- og vanedannende. Du kan også kigge på nettet, hvor du får skønne kjoler i store størrelser, flotte farver og mange design. Der er en størrelsesguide på alle kjolerne.

Kjoler i store størrelser med naturprint

Bohéme har to maxikjoler i store størrelser til dig, der kan lide naturprint. Den ene er med blomster og planter, og den anden har naturprint. Begge kjoler er lange og ærmeløse og egner sig fint til en sommerfest.

Støvler og meget mere til kjoler i store størrelser

Til dit nye tøj til store kvinder og kjoler i store størrelser kan du overveje smarte støvler. Her får du dem med ekstra lægvidde. Og når det ikke lige er højsommer, får du også brug for strømpebukser. Køb tøj og accessories på www.venusogmarsxl.dk.