Dansk Lysterapi forhandler både wake up lamper og Lumie Brazil lamper i høj kvalitet

Dansk Lysterapi har samlet et udvalg af de smarteste produkter, der er at finde på markedet, når det gælder lyspåvirkning af forskellig art. De har nemlig stor erfaring og viden på området, og i deres sortiment finder du alt lige fra den velkendte wake up lampe til den smarte Lumie Brazil lampe. Ønsker du at gøre lysterapi til en del af din hverdag, så besøg www.dansklysterapi.dk.

En wake up lampe fra Dansk Lysterapi vækker dig blidt

Det smarte ved en wake up lampe er, at du bliver vækket på en helt anden måde, end du er vant til med almindelige vækkeure og alarmer. En wake up lampe har nemlig et indbygget lys, som vækker dig gradvist med en stigende lysstyrke. På den måde efterligner den solen, der titter frem om morgenen, og mange oplever dette som en god måde at vække kroppen på. En wake up lampe er dermed også med til at påvirke kroppens døgnrytme på en “naturlig” måde og gøre din krop og hjerne klar til en ny dag. Den er især god at bruge i vinterhalvåret, hvor man kan lide af vintertristhed og kan være negativt påvirket af mørket. Her kan en wake up lampe være med til at give mere energi og højne humøret.

Helt grundlæggende fungerer en wake up lampe ligesom en solopgang, hvor lysstyrken i lampen langsomt stiger fra ingenting – 0 lux – til at den er på 250 lux – fra nat til dag. Dette sker over en halv times tid, og det vækker dig og din krop på en blid og rolig måde. Det samme gør sig gældende, når du skal i seng – bare omvendt. Her vil din wake up lampe begynde at sænke lysstyrken i rummet en halv time før sengetid. Du kan læse mere om wake up lamper på www.dansklysterapi.dk, hvor du kan gå på opdagelse blandt de forskellige lamper og finde den helt rette for dig.

Se også den smarte lumie Brazil lampe i udvalget

Hos Dansk Lysterapi kan du finde alverdens forskellige lysterapi lamper, men især en lampe skiller sig ud: en Lumie Brazil lampe. For at forstå teknologien bag en Lumie Brazil lampe, kan man anse det som en sol. Hele meningen med lampen er nemlig at give din krop den samme mængde lys, som den modtager om sommeren. For som du nok har kunnet mærke på egen krop, så bliver du glad i låget, når der er sol og varme om sommeren. Idéen bag lysterapi, er at skabe den samme effekt i en tid, hvor den ikke opstår naturligt. Det betyder, at ved en daglig brug af en Lumie Brazil lampe, kan få mere lys, end man normalt ville i vintermånederne, hvor mængden af dagslys er begrænset. Du kan se hele det store udvalg på www.dansklysterapi.dk, hvor du også kan læse mere om, hvad en Lumie Brazil lampe kan gøre for dig.