Collagen Pulver – Styrk din hud

Det “nye” hotte indenfor hudpleje og kosttilskud er Collagen pulver. Collagen er et protein, som kroppen producerer naturligt. Det hjælper til at pleje huden, så den fremstår ungdommelig uden at blive grov eller rynket. Det er en vigtig byggesten til brusk og knogler, men bliver også dannet i hudcellerne og sørger for at holde din hud elastisk og fast. I forhold til bruskskader spiller Collegan også en vigtig og måske overset rolle. I følge forskere på Københavns Universitet så er vi som mennesker måske ikke “designet” til at leve længere end 40-års alderen, hvilket betyder at vi risikerer at slide vores led i stykker, hvis vi ikke passer på kroppen.

Desværre svækkes produktionen af proteinet i løbet af livet. Fra omkring 30-års alderen begynder kroppen at producere mindre og mindre af proteinet, hvilket medfører de rynker og linjer i ansigtet, som vi alle måske kan nikke genkendende til. Det er en naturlig proces som rammer os alle. Der er dog også ting, som vi kan selv kan gøre for at mindske svækkelsen af Collagen i huden.

Pas på solen

Vi har nok alle hørt, at det ikke er en god idé at opholde os for meget i solen, når den er på sit allerhøjeste. Advarselslamperne blinker i forhold til hudkræft, som kan ramme alle, der har fået for meget sol. Men det er også vigtigt at tænke over, hvad du byder din hud, hvis du gerne vil være fri for rynker og “læderhud” i en tidlig alder. UV-lys er nemlig en fjende af Collagen, og skaber dårlige vilkår for dannelsen af proteinet.

Rygning er en anden faktor, som kan være med til at besværliggøre kroppens muligheder for at producere nok Collagen. Nikotin gør desuden huden tyndere, så huden vil virke slap og miste sin elasticitet.

Shots og pulver

Heldigvis findes der dog produkter, som kan være med til at hjælpe huden med at lave Collagen. Du kan både få Collagen pulver, men også shots som hurtigt kan indtages i en travl hverdag. Begge dele kan hjælpe dig, hvis du f.eks. har svært ved at opretholde en kost der sætter produktionen af Collagen igang.

Hos kollagenshop.dk finder du flere forskellige produkter, som kan hjælpe dig og din hud. Alle produkterne er klimaneautrale og produceret i Tyskland. De er kontrolleret af Fødevarestyrelsen. Ved bestilling har du produkterne indenfor 72 timer på hverdage, og køber du for mere end 499 kr., så får du leveringen gratis i hele Danmark.