Bor du i Herning og har brug for en elektriker

Danskernes boliger og vores virksomheder bliver mere og mere fyldt med elektriske installationer. Det gør blandt andet at langt de fleste har brug for at få lavet el-arbejde på et eller andet tidspunkt. Selvfølgelig også hvis du bor i Herning.

 

Herning

Herning er kendt som en af de mest driftigt byer i Danmark. Byen er kendt som et sted for iværksættere og hvor alt kan lade sig gøre. Herning er som hovedstaden i Midtjylland, og den største by i Herning kommune. Der bor lidt mere i 50.000 mennesker i byen, der blandt andet er kendt for at være hjemsted for fodboldklubben FC Midtjylland og være stedet, hvor cykelløbet Giro d’Italia startede i 2012. Der er motorvej fra blandt andet Aarhus til Herning, og dermed er byen let tilgængelig.

 

Rutinerede i el-arbejde i Herning

Bor du i Herning har du selvfølgelig også brug for at få lavet el-arbejde. Se om der er en elektriker til dig i Herning her. Det er oplagt at tage fat i virksomheden Lund & Erichsen eller blot L&E. Der har de en enorm erfaring, og har arbejdet med el-installationer plus datateknik i både private hjem og i virksomheder siden 1912. Lund & Erichsen er beliggende centralt i Herning, og de nyeste ejere, Allan Ramsing og Sven Bendtsen har drevet virksomheden siden oktober 2009.

 

Dumt med dyre fejlinvesteringer

Det er set så tit. At der investeres forkert på nye teknologiske områder. Hos Lund & Erichsen er de meget bevidste om at det handler om god dialog for at nå frem til det rigtigt projekt. De ved hos L&E, at det er essentielt at forstå kundens behov, at give god rådgivning med bund i virkeligheden og dermed minimere risikoen for misforståelse og følgende fejinvesteringer.

 

Følger med udviklingen

Helt generelt sker der hele tiden nyt indenfor teknologi. Derfor er det vigtigt at benytte en el-installatør med fingeren på pulsen, og som hele tiden udvider deres kompetenceområder. Det gør de hos Lund & Erichsen. Derfor har de specialisteret sig i blandt andet løsninger inden for el- og datateknik, alarmløsninger, dør automatik, CTS anlæg og telefonløsninger. Områder der har været i rivende udvikling og som altså kræver opdateret viden. L&E kan hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dit behov.

 

Gratis analyse

Har din virksomhed brug for en løsning indenfor e af de områder, som de er specialister i hos Lund & Erichsen. Men har I endnu ikke afklaret det reele behov, og fået styr på hvilke muligheder der findes? Så kan Lund & Erichsen faktisk tilbyde en analyse af jeres behov gratis. Et godt udgangspunkt til at finde en løsning, der både virker her og nu, men som også er fremtidssikret ud fra de mål I har for de kommende år.