Bliv forårsklar med årets nye trends inde for sko og tøj

Vinteren er lagt bag os, og foråret er godt i gang i Danmark. Dette betyder også at vinterjakken og de gamle vinterstøver skal pakkes væk, og den lette forårsjakke skal frem. Det kan være du føler, at du mangler lidt tøj her til foråret, men ikke helt ved hvad du skal gå ud at købe. Her kommer der en guide til hvordan du kan style et lækkert forårs outfit, der passer både til de lidt varmere dage, og de lidt køligere dage.

Sko er den perfekt accessoires

I år er det skoen der er i centrum. Style dit outfit med et par fede støvler eller sneaks. Støvler er ikke længere en ting, man kun har på om vinteren. Nej, et par fede støvler kan du nu have på hele året rundt. Style eksempelvis en elegant sommerkjole med et par rå støvler. Dette vil være det fede forårslook, du har gået og ledt efter. Hvis du er på jagt efter de perfekte støvler, skal du prøve at gå på internettet. Gå på nettet og søge: støvler dame. Her kommer der masser af resultater op, som du kan vælge imellem.

Hvis du mere er til en sneakers, er dette også et kæmpe hit i år. Style en kjole eller et par habitbukser og en blazer, men et par fede sneaks. Sneakers kan fås i alverdens farver og former, så der er til enhver smag.

Knald på farverne

Du kan næsten ikke gå ind i en tøjbutik, uden at se en masse farver. Hver våget, og fyld din garderobe op med forårets farver. Style et par grønne bukser, men en pink skjorte. Eller sammensæt et outfit, der kun består af den samme farve: Gul bluse, gule bukser og en gul blazer. Hvis du vil være med på moden, er det bare med at hive farver ned fra hylderne.