Bevar den flotte makeup hele dagen

Det er godt at rense sit ansigt. På den måde får man makeup, snavs og forurening af din hud, så den får de bedste betingelser for den efterfølgende hudpleje. Det er vigtigt at fugtige huden godt og skabe gode vaner for ens hudplejerutine. Ens hud har bedst af at blive renset og efterfølgende få creme på. Det er vigtigt, at vi passer godt på vores hud. Der findes et stort udvalg af ansigtsrens og creme, og det kan godt være svært at vælge. Det er vigtigt, at man vælger lige netop det, som er bedst egnet for ens hud. Alle hudtyper er forskellige, og af den grund skal de have forskelligt pleje.

En del af en god hudplejerutine

Hvis man ikke vil bruge skintonic efter rens af huden og før brug af creme, kan man prøve at bruge Tromborg facial mist. Fordelen ved Face Mist er, at den hjælper med at opfriske, nedkøle eller fugtbooste ens hudplejerutine. Den kan bruges i stedet for en skintonic efter rens af huden og før brug af ansigtscreme. Der findes forskellige ansigtsmists, som alle er gode at bruge som det sidste step til at fikse makeuppen. Fordelen her er, at Facial Mist er med til at forlænge og forbedre makeuppens holdbarhed. Det kan være en rigtig god idé, hvis man eksempelvis skal til et bryllup, som varer en hel dag. Her vil man gerne have, at makeuppen holder hele dagen og er flot.

Et spray der kan redde dagen

Fordelen ved Facial Mist er, at det er en værdifuld fugtgiver på spray. Den kan bruges efter behov, og man vælger selv den duft, der passer til ens egne ønsker. En anden god egenskab, produktet har, er, at den ikke kan bruges forkert, og så er det bare et godt produkt, hvis man gerne vil bibeholde fugtniveauet dagen lang med et enkelt sprøjt.