Badesalt er den perfekte måde at gøre forbedre din badoplevelse

Ønsker du at tilføje lidt ekstra luksus til din badeoplevelse? Badesalt er den perfekte måde at gøre netop det på. Forkæl dine sanser med Badeanstalten’s badesalt, der fås både i almindelig og fodbad. Vores badesalte er fremstillet af en blanding af havsalt, fugtgivende mandelolie, tørrede medicinske urter og æteriske olier og er designet til at give både fysisk og mental afslapning. Badesalt Luna er vores mest alsidige variant, fri for urter til brug i spabade eller som en del af en afslappende spaoplevelse derhjemme. Uanset hvilken mulighed du vælger, vil Badeanstalten’s badesalt helt sikkert hjælpe dig med at slappe af og genoplade dig.

Badesalt er en fantastisk måde at slappe af og pleje din hud på

Badesalt er en fantastisk måde at slappe af og pleje din hud på. De kan bruges på mange forskellige måder, f.eks. i et fod- eller håndbad eller som supplement til dit almindelige bad. Badesalt er en luksuriøs måde at forkæle sig selv og hjemmet – velvære når det er bedst. Her er nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af din badesaltoplevelse .Tilsæt en lille mængde badesalt i badekarret, og nyd den afslappende virkning på dine muskler. Rensning af huden med badesalt kan hjælpe med at pleje og blødgøre den. Badesalt er en fantastisk aromaterapioplevelse – prøv at tilsætte nogle æteriske olier til dit salt for at få en skøn duft. Hvis du ønsker at berolige trætte fødder, kan du overveje at bruge et fodbad med badesalt. Dette kan være en utrolig afslappende oplevelse.

Badesalt er en fantastisk måde at slappe af og stresse af på

Badesalt er en fantastisk måde at slappe af og stresse af på. Det er også opkvikkende, samtidig med at du kan slappe helt af. Hænderne udsættes også dagligt for kulde, varme, vand og sæbe. Her kan salte hjælpe dine hænder med at komme tilbage på sporet. Denne behandling kan gentages 1-2 gange om ugen. Hvis du har spørgsmål eller andet til produkterne, kan du altid skrive dem en mail gennem hjemmesiden, eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar tilbage. Så med ro i maven kan bestille gennem hjemmesiden.