Afhold en wellnessweekend uden børnene

Alle kan bag øjenlågene forestille sig det typiske billede af en kvinde med en hvid ansigtsmaske iført en hvid, blød badekåbe, som ligger og nyder effekten af et beroligende spabad med agurkeskiver på øjnene. Dette lyder som opskriften på den perfekte søndag for mange forældre. Det kan også lade sig gøre.

Hold spabad med partneren

Børn giver generelt mange travle dage, hvor de skal afleveres og afhentes i institutioner, underholdes efter hjemkomst, kokkereres aftensmad til, gøres sengeklar, puttes osv. Disse resulterer da også i mange udmattede forældre, der drømmer om en enkelt fridag bare indimellem. Selvom børnene er elsket, kræver de nemlig en stor mængde energi. En spabadsdag vil være fantastisk at have i sigte for en del. Til det er badekåber, agurkeskiver, ansigtsmasker, et badekar og forskellige cremer og salver til hudpleje særdeles velegnet.

Send børnene på weekendferie

Du kan sagtens tillade dig at sende dine børn af sted på weekendferie hos bedsteforældrene for at invitere partneren med på wellnessweekend. Dermed vil børnene sandsynligvis også opleve at komme friskere og mere veloplagte forældre i møde, når de afhentes igen. Det er ikke blot frustrerende for jer i forældrerollen, at I er udkørt for energi. Det vil påvirke jeres familieliv, hvis ikke I tager en fornøden pause indimellem for at lade op og genopdage roen i jer selv.

Afhold wellnessweekenden væk fra hverdagsrammerne

Det er ikke nødvendigvis jer selv, der skal stå op afholdelsen af en spabads-/wellnessweekend. Det er kun jer, der står for selve betalingen. Det vil spare jer for unødige opgaver og uønsket besvær, hvis I beslutter at booke et ophold på et hotel, der tilbyder den ønskede luksus og behandling. Da vil I med sikkerhed føle jer forkælede hele weekenden og kunne vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og lykke, hvilket vil smitte af på hele jeres tilværelse.