3 tips til din styling som mand

Mode og stil ændrer sig hele tiden, og det kan være svært at følge med. Derfor har vi fundet 3 tips, som du kan bruge, hvis du vil have hjælp til din styling. De 3 tips er ikke lov, så du skal ikke følge dem, hvis det ikke passer til dig, men vi håber, at de kan hjælpe dig på vej. Læs med herunder.

Find din egen tøjstil

Det vigtigste med stil og mode er, at man skal finde en stil, som man føler sig tilpas i. Det er ikke sikkert, at den stil der er populær blandt andre, er den stil, som du kan lide. Sørg derfor for at prøve forskellige ting af, og leg gerne med det, indtil du finder netop den tøjstil du er vild med.

Det kan være ved at prøve forskellige farver, at købe forskelligt tøj i genbrug, eller måske prøve at sy dit eget. Og hvis du er helt idéforladt, så kan du besøge Instagram eller Pinterest, hvor du med garanti kan se mange forskellige stilarter.

Gør noget ud af dit hår og skæg

En af de vigtigste ting ved din styling er, at du tænker over din frisure og dit skæg. Hertil skal du teste forskellige måder at style dit hår på, og forskellige produkter, for at finde den bedste hårvoks til dit hår. Hvis du ikke har hår, så skal du finde ud af om du vil trimme dit hår, eller måske barbere det helt ned.

Det hele betyder noget, og derfor skal du også finde ud af hvordan du helst vil have dit skæg. Skal det være langt, kort, barberet helt væk, eller noget fjerde? Prøv forskellige stile af, og gå så med den, som du bedst kan lide. Sørg for at teste hår og skæg samtidig, så der er synergi i hvordan det ser ud.

Hold det stilrent

Hvis du har svært ved at finde den stil, som du gerne vil have, så er et simpelt tip at holde det stilrent. Hold det til få elementer, og find neutrale farver, som altid vil passe sammen. På den måde kan du få en stil, som ser velovervejet ud, men hvor det blot er det der lå først for i skabet.

Sørg dog altid for, at dit tøj er strøget, og du ikke kommer i beskidt tøj eller lignende. Dette kan ødelægge ethvert look, uanset hvor gennemtænkt det er.