3 gaveidéer til din lille pige

Hvis du har en datter, som står et sted mellem barn og teenager, kan det være svært at finde på gaveideer. Hun er måske ved at blive for gammel til dukker men er heller ikke gammel nok til makeup og voksengaver. Denne periode i et barns liv kan være svær at gennemskue som forælder. Selvom du selv har været samme alder engang, kan det være svært at huske, hvad man ønskede sig, samtidig med at tiderne selvfølgelig har ændret sig.

De fleste forældre ønsker at finde gaver til deres barn, som vil gøre dem glade. Det er vigtigt for dem at skabe den bedste fødselsdag eller begivenhed for barnet, og her spiller gaver altså bare en vigtig rolle. Har du derfor brug for hjælp til at finde på noget til din unge datter, får du her 3 forskellige gaveideer, så du kan få noget inspiration.

1. Smykker

Okay, smykker er måske ikke, det første du tænker på, når det handler om børnegaver. Men det kan faktisk være en rigtig god løsning. Mange piger begynder i en relativ tidlig alder at gå op i deres udseende, og derfor kan de rigtige smykker vække stor interesse. Du skal selvfølgelig ikke købe smykker, som er for voksne til barnet.

Du kan i stedet prøve med nogle Disney smykker, som har form efter din datters yndlings Disney film. Frozen er for eksempel en meget populær Disney film blandt mange unge, og derfor ville en halskæde eller et sæt øreringe med Frozen design være en oplagt mulighed. Det er desuden også en gave, som kan bruges i lang tid fremover, hvis du finder et mere simpelt design.

2. Brætspil

Mange unge bruger rigtig meget tid foran en skærm. Det er selvfølgelig naturligt i nutidens verden, men det betyder ikke, at du ikke kan gøre noget for at få dem lidt væk derfra. Derfor er en rigtig god gaveidé faktisk brætspil eller andre familiespil. Det er en rigtig god måde at finde en gave på, som kan skabe lidt kvalitetstid sammen med hele familien og få nogle sjove minder sammen.

Det kan godt være, det virker som om dit barn ikke er interesseret i at bruge en masse tid sammen med dig, men når det kommer til stykket, sætter de stor pris på familietid. Især i en verden, hvor de fleste familiemedlemmer sidder på hver sin telefon, selv når det er tid til familiehygge, kan et spil være en god måde at samle jer på. Det er en mulighed for at være rigtig sammen uden en masse distraktioner.

3. Vær opmærksom på hendes interesser

Børn har ofte en masse interesser, som voksne måske overser. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på dit barn og hendes interesser, hvis du vil finde en god gave.

Det sidste punkt er altså ikke en specifik gave, men nærmere en opfordring til at finde en gave, som bærer præg af netop di datters interesser på tidspunktet. På den måde viser du både, at du er opmærksom og sikrer, at dit barn får noget, hun ønsker sig.